Monday, May 11, 2009

We have already opened it/ Megnyitottuk



9 May 2009

5 comments:

Bogdan Viki said...

kedves Ági, ha ez egy bolt, akkor rettentő kiváncsi lennék rá, hogy hol...és egyben szívből gratulálok neked az Aranyvackor-hoz!!! jó volt tudni, hogy te nyertél!!

O. Judit said...

Szia! Gyönyörű a blogod és a bolthoz gratulálok, komolyan sokkal jobban érzem magam Kv-n, mióta láthatom azt a kis csodát! Tiszteletem!!

Anonymous said...

Buna Agnes!
Sunt Claudiu de la mauVErt. O sa-ti spun din nou ca sunt fascinat de ilustatiile tale de pe blog si din fiecare numar ELLE.
M-am gandit daca ai putea sa ne faci si noua doua astfel de ilustratii> una in stilul mauVErt si una pentru campania chicD10(poate fi ceva pentru banner-un blogului). Pentru mai multe informatii despre campania noastra de reciclare iti las adresa blogului: chicd10.blogspot.com

mailul nostru este: mauvert_2@yahoo.com

Astept raspunsul tau pe mail si iti doresc mult succes! :)
mauVErt te sustine!

Raluca said...

draga Agi,in primul si primul rand FELICITARI!!ti-am zarit numele pe blogul Krisztinei Maros,la''loc fruntas''cu premiul I,obtinut la acea competitie de ilustratie!
In al doilea(si constant)rand sunt in continuare topita dupa ilustratiile tale,fie ca sunt cele de moda ,fie cele de carti pentru copii!Chiar daca nu apuc de fiecare data sa las un comentariu cand trec''pe la tine'',iti urmaresc constant si cu admiratie blogul:))Esti fanstastica(fara exagerare!)
Toate cele bune si w-end placut!

KRISZTINA said...

Szia!Nagyon tetszik a blogod!!!Ahogy itt rátaláltam azonnal felvettem a kedvenceim közé...Gratulálok a rajzokhoz!Nálam,mintha kisütne a nap ahányszor meglátom őket.További szép napot!